Spot på Smukbold 2014

May 26, 2014
Til vinderne af Smukbold 2014 er der en rejse til Grækenland, til hver af holddeltagerne, med ophold på 5-stjernet hotel -- samlet værdi kr. 40.938. Smukbold turneringen slutter med en showcamp, hvor årets vindere møder et kändishold, med udvalgte stjerner fra sportens og kulturens verden.

Smukbold handler om at ha det super sjovt -- og samtidig være med til at skaffe idrætstøj til en masse børn og unge i Caribien og Albanien. Midlet er dels salg af en eksklusiv og unik sportstrøje og dels afholdelse af den storstilede Smukbolds-turnering under Danmarks Smukkeste Festival.

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål -- men også for at være det smukkeste hold (det kan være holdet selv eller dets supportere der er lidt ud over det sædvanlige) og for at levere den smukkeste gestus, i den dertil indlagte pause i hver kamp (ku være en sang, en særlig hyldest til modstanderen eller til solen).

Sammen med vores projekt-partnere fra Hummel, Royal Unibrew, Idrætshøjskolen i Århus, Globetown og Falk Lauritzen, er det vores ambitiøse mål, at overskuddet fra Smukboldsturnering + salg af den eksklusive trøje lavet til projektet, i løbet af 2013 + 2014 kan skaffe sportstøj og gear til en værdi af omkring en million kroner til børn og unge i Den Dominikanske Republik og i Albanien.

Der er kun 24 pladser i Smukboldsturneringen og de besættes efter først-til-mølle princippet, når tilmeldingen åbner den 2. juni kl. 10.00. Det koster 1000 kr. pr. hold at deltage i Smukbold -- og hvert hold modtager når de indskriver sig, en goodiebag fra arrangørerne, til en værdi af mindst 1.000 kr.


www.smukfest.dk