Smukfest Præsenterer

November 11, 2020
Smukfest præsenterer for første gang en række efterårskoncerter fordelt på tre venues i Skanderborg.

I videoen her kan du se en af de første koncerter, der blev afholdt - nemlig Queen Machine, der gæstede Fælleden i Skanderborg.

Halvandet år uden store koncerter i Skanderborg er længe. For længe. I Skanderborg Festivalklub vil vi gerne gøre vores til, at kulturlivet kommer godt igennem vinteren – selvfølgelig også til glæde for publikum.

Koncerterne kommer selvfølgelig til at leve op til gældende Corona-restriktioner i efteråret, og vi har god og løbende kontakt med myndighederne. Programmet består af nogle af de mest ønskede danske navne til sommerens Smukfest-program – her kan de hurtige få en forsmag. Programmet fordeler sig på tre lokale scener:

Skanderborg Fælled, nord for Skanderborg
Capri, de store selskabslokaler i udkanten af bøgeskoven
Walthers Musikcafé i Adelgade

"For kunstnerne og deres folk kan det her måske være en hjælp til, at de kan holde sig varme. Det er meget sjovere at spille for et rigtigt publikum end at stå månedsvis i øvelokalet. Nogle af dem plejer godt nok at spille for 5000 mennesker eller flere, og her er der kun max 500 ved de største koncerter, men så får publikum helt sikkert også en usædvanlig og nærværende oplevelse med livemusikken," siger booker Mikkel Xavier.